HNS > Ulaznice

Italija - Hrvatska

Povećana kvota
ulaznica za hrvatske
navijače

11.11.2014.
Povećana kvota ulaznica za hrvatske navijače
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Danas su urodili plodom kontinuirani napori Hrvatskog nogometnog saveza da poveća kvotu ulaznica koje su na raspolaganju navijačima hrvatske nogometne reprezentacije.

Talijanski nogometni savez (FIGC) je uz posebnu suglasnost talijanskog Ministarstva unutarnjih poslova povećao kapacitet hrvatskog navijačkog sektora na stadionu San Siro u Milanu za susret Italija - Hrvatska.

Kao rezultat pregovaračkih napora Hrvatskog nogometnog saveza, još 265 ulaznica bit će dostupno za kupnju hrvatskim navijačima.

Hrvatski nogometni savez će u utorak, 11. studenoga do 14 sati obavijestiti putem e-maila nositelje prijava koje su se našle ispod "crte" nakon ždrijeba održanog 24. listopada kojim je određen redoslijed prava na kupnju ulaznica, a koje obuhvaćaju spomenutih 265 ulaznica.

Odabrani navijači imat će rok od 24 sata (srijeda 12. studenoga do 14 sati) da na svojim korisničkim stranicama, gdje su obavili prijavu, izvrše uplatu za ulaznice.

S obzirom na to da je do utakmice nedovoljno vremena za dostavu, kupci koji na vrijeme izvrše uplatu bit će e-mailom obaviješteni o mjestu preuzimanja ulaznica.

Još vijesti

  • Prodaja ulaznica za utakmice sa Škotskom i Poljskom

    23.09.2024.

    Prodaja ulaznica za utakmice sa Škotskom i Poljskom

    U utorak, 24. rujna počinje prodaja ulaznica za predstojeće utakmice hrvatske reprezentacije u okviru Uefine Lige nacija. Hrvatsku reprezentaciju u listopadu čeka nastavak natjecanja u Ligi nacija -...

  • Prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska - Poljska

    22.08.2024.

    Prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska - Poljska

    U petak, 23. kolovoza počinje prodaja ulaznica za predstojeću utakmicu Lige nacija hrvatske nogometne reprezentacije s Poljskom na Opus Areni u Osijeku 8. rujna. Prodaja ulaznica bit će organizirana...

  • HNS kažnjen za rasizam i diskriminaciju na utakmicama Eura 2024.

    24.07.2024.

    HNS kažnjen za rasizam i diskriminaciju na utakmicama Eura 2024.

    Disciplinska komisija krovne europske nogometne organizacije, Uefe, donijela je odluku o kazni za Hrvatski nogometni savez zbog rasističkog i diskriminirajućeg ponašanja dijela navijača na utakmicama...

  • Ulaznice za otvoreni trening Hrvatske u Neuruppinu

    17.05.2024.

    Ulaznice za otvoreni trening Hrvatske u Neuruppinu

    Hrvatska reprezentacija održat će otvoreni trening za javnost 10. lipnja u svojem baznom kampu u Neuruppinu, a hrvatski navijači mogu se prijaviti za ulaznice putem HNS-ovog portala za ulaznice...