Reprezentacija > Muška > A

Skraćeni popis

Izbornik Kovač
odabrao momčad za
Italiju

13.11.2014.
Izbornik Kovač odabrao momčad za Italiju
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nakon dobro odrađene prijateljske provjere s pomlađenom selekcijom i minimalnog poraza od Argentine u Londonu, izbornik Niko Kovač odabrao je 25 igrača na koje računa za ogled Europskih kvalifikacija protiv Italije.

Nakon što je u porazu od 2:1 protiv Argentine predvođene Lionelom Messijem velik broj igrača i više nego ispunio njegova očekivanja, izbornik Kovač imao je nelak i nezahvalan zadatak odlučiti tko će se priključiti 13-orici reprezentativaca koji se od utorka pripremaju za Talijane u Zagrebu.

Lovre Kalinić, Ivan Vargić, Šime Vrsaljko, Tin Jedvaj, Milan Badelj, Anas Sharbini, Duje Čop, Hrvoje Milić, Mateo Kovačić, Domagoj Antolić, Marin Leovac i Alen Halilović ostat će u kadru reprezentacije te će nastaviti s pripremama za nedjeljnu utakmicu u Milanu.

Spomenutih 12 reprezentativaca priključit će se Danijelu Subašiću, Dariju Srni, Vedranu Ćorluki, Dejanu Lovrenu, Domagoju Vidi, Luki Modriću, Ivanu Rakitiću, Danijelu Pranjiću, Ivanu Perišiću, Marcelu Brozoviću, Ivici Oliću, Andreju Kramariću i Mariju Mandžukiću s kojima će se do subote i putovanja u Milano pripremati u Zagrebu za okršaj s Azzurrima.

Još vijesti