Reprezentacija > Muška > A

Hrvatska ne mora brinuti za budućnost

Kramarić: "Spremni
smo na sve izazove"

13.11.2014.
Kramarić: "Spremni smo na sve izazove"
foto: Gordan Laušić
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Reprezentativni napadač Andrej Kramarić ističe kako je Hrvatska spremna za težak zadatak u Italiji te da će i na San Siru krenuti po sva tri boda.

Dvije reprezentacije s maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu kvalifikacija, Italija i Hrvatska, susrest će se u nedjelju navečer u Milanu, a momčad Nike Kovača i protiv snažnog će domaćina tražiti nove vrijedne bodove.

"Zadovoljio bi nas svaki pozitivan rezultat, dakle i bod, no Hrvatska je navikla na pobjede. Od prve ćemo minute ići na pobjedu. Moramo biti agresivni i nametnuti svoj ritam, pokušati odigrati na najbolji način", najavio je Rijekin napadač Andrej Kramarić.

Italiji će nedostajati ozlijeđeni Andrea Pirlo iz Juventusa i Marco Verratti iz PSG-a, ali to ne smije zavarati.

"To su svjetski igrači, no Italija ima puno dobrih pojedinaca i treba biti koncentriran na svakoga od njih. Spremni smo na sve izazove", prokomentirao je Kramarić.

U rasprave o početnoj postavi i taktici hrvatski reprezentativac nije želio ulaziti:

"Svatko bi volio igrati protiv Italije, no na izborniku je da odabere taktiku i igrače, a na igračima da odigraju najbolje što mogu".

Hrvatska je i bez svojih najvećih zvijezda u srijedu pružila odličnu partiju protiv svjetskog doprvaka Argentine, a momčad i Londona pohvalio je i sam Kramarić.

"Sigurno je da sam i ja htio igrati protiv Messija i društva. Teško je reći da je rezultat sjajan, s obzirom na poraz, ali pokazali su odličnu igru. Hrvatska se ne mora brinuti za budućnost", zaključio je.

Još vijesti