Reprezentacija > Muška > A

Vrsaljko isključen u Rimu

Pogoci Mandžukića i
Čopa, Perišić
trostruki asistent

06.12.2014.
Pogoci Mandžukića i Čopa, Perišić trostruki asistent
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Iza hrvatskih je reprezentativaca još jedna uspješna subota u ligaškim natjecanjima.

Španjolski prvak Atletico Madrid gostovao je kod Elchea i pobijedio 2:0. Nakon pogotka Gimeneza u prvom poluvremenu, Mario Mandžukić je u 53. minuti zabio za potvrdu pobjede svoje momčadi. Precizan je bio na asistenciju Gabija, koji ga je dugom loptom izbacio pred protivničkog vratara, a hrvatski je napadač potom pogodio bliži kut.

Mandžukić je igrao do 74. minute, kada ga je zamijenio Griezmann, a u redovima Elchea Mario Pašalić igrao je u udarnoj postavi, sve do 60. minute.

U novom bundesligaškom uspjehu Wolfsburga, gostujućoj pobjedi u Hannoveru, Ivan Perišić upisao je čak tri asistencije. Wolfsburg je slavio 3:1, a Perišić je dodao De Bruyneu u četvrtoj, Dostu u 69. i Arnoldu u 85. minuti susreta, da bi u 89. izašao iz igre. Ivicu Olića zamijenio je upravo strijelac Dost sredinom drugog poluvremena.

Duje Čop potvrdio je pobjedu vodećeg zagrebačkog Dinama u prvenstvenom derbiju protiv drugoplasirane Rijeke. Modri su slavili 3:0, a nakon pogodaka Ademija i Henriqueza, Čop je mrežu gostiju pogodio u 86. minuti, nedugo po svom ulasku s klupe za pričuve, poslije "duplog pasa" s Fernandesom.

Šime Vrsaljko sa svojim je Sassuolom gostovao kod Rome te uspio osvojiti bod nakon dva pogotka prednosti (2:2), a hrvatski je reprezentativac u sudačkoj nadoknadi vremena isključen zbog drugog žutog kartona. Prvi je dobio u 77. minuti, kada je skrivio kazneni udarac.

Još vijesti