HNS > Županijski savezi

Čestitke HNK Šibenik
na 80. godišnjici
postojanja

19.12.2012.
Čestitke HNK Šibenik na 80. godišnjici postojanja
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nogometni klub Šibenik jučer je proslavio 80. godišnjicu postojanja. Na svečanoj akademiji u šibenskom HNK na proslavu su stigle brojne starije generacije nogometaša i dužnosnika koje su obilježile ovaj klub.

Iako pripremljena u rekordno kratkom vremenu, akademija je imala za cilj obilježiti veliki jubilej kluba sa Šubićevca što je u konačnici najvažnije. Nakon pozdravnog govora Damira Čapina, predsjednika Skupštine kluba, vrlo lijep govor održao je i Krasnodar Rora. Bivši Šibenikov nogometaš, sjajno lijevo krilo koji je slavu dosegao u Dinamovom dresu osvajanjem Kupa velesajamskih gradova 1967.godine. U ime novije generacije šibenskih reprezentativaca skupu se obratio Gordon Schildenfeld, još jedan od bivših igrača Šibenika koji je trenutačno ponajbolji obrambeni igrač reprezentacije.

U ime HNS-a pozdravnim govorom se obratio dopredsjednik Saveza Ante Kulušić, a Šibenčanima se obratio i sadašnji izbornik Igor Štimac. Akademija je zatvorena podjelom zahvalnica, plaketa i prizanja zaslužnim pojedincima, tvrtkama i institucijama.

Hrvatski nogometni savez i ovim putem čestita nogometnom klubu Šibeniku na 80. godišnjici te mu želi još više uspjeha u budućnosti.

Još vijesti