Reprezentacija > Muška > A

Nadmašio ga samo Cristiano Ronaldo

UEFA proglasila
Andreja Kramarića
"zvijezdom 2014.
godine"

29.12.2014.
UEFA proglasila Andreja Kramarića "zvijezdom 2014. godine"
foto: Gordan Laušić
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Novo priznanje mladom napadaču Rijeke stiglo je iz Uefe, koja ga je na svojim stranicama predstavila među zvijezdama godine na izmaku.

Pri završetku 2014. godine, podvlači se crta pod razna nogometna postignuća, a Europsku nogometnu federaciju posebno su se dojmila i ona Andreja Kramarića, člana Rijeke i hrvatskog nogometnog reprezentativca.

"Samo se Cristiano Ronaldo može pohvaliti da je golgeterski nadmašio Andreja Kramarića, od kojega se sljedeće godine očekuju velike stvari", piše UEFA nabrajajući njegove pogotke i ističući kako je logično da je izabran za najboljeg igrača hrvatske lige.

Uz podsjetnik na njegov put iz Dinama i Lokomotive prema Kantridi, prenose se i pohvale izbornika Nike Kovača, koji je Kramariću omogućio debi u nacionalnom dresu protiv Cipra, na što mu je talentirani 23-godišnjak uzvratio prvim pogocima, protiv Malte i Azerbajdžana.

"Hat-trick Feyenoordu poslao je skaute najvećih klubova na hrvatsku obalu", nastavlja se u tekstu te navodi kako ga mediji najčešće povezuju s Bayerom, Tottenhamom i Chelseajem.

"U fantastičnoj sam formi, ali doći će i lošija razdoblja. Uvijek sam vjerovao da mogu doći do ove razine i oduševljen sam, ali ovo nije moj vrhunac, želim postići još i više. Naporno radim i mislim da mogu biti još bolji", rekao je Kramarić.

Još vijesti