Reprezentacija > Futsal

Prijateljski turnir

Dobra predstava
Hrvatske U-21 protiv
Belgije

16.01.2015.
Dobra predstava Hrvatske U-21 protiv Belgije
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Mlada hrvatska reprezentacija u futsalu odigrala je prvu utakmicu na prijateljskom turniru u Belgiji te ostvarila dobar rezultat.

Na turniru u Belgiji, na kojemu nastupaju mlade reprezentacije domaćina, Italije te Hrvatske, Hrvatska je u prvom nastupu ubilježila remi upravo protiv Belgije.

U sportskoj dvorani Hall omnisports La Prealle, u Herstalu kod Liegea, Hrvatsku je u vodstvo doveo Marinko Šamija, a isti je igrač potom udvostručio vodstvo.

Međutim, Belgija je prvo smanjila autogolom Mara Đuraša, da bi Dylan Amelot još prije poluvremena postavio konačnih 2:2. Hrvatska je odigrala odličnu utakmicu te dominirala tijekom cijelog susreta, a sljedeći će susret odigrati u petak navečer protiv Talijana.

Za Hrvatsku su pod vodstvom trenera Marinka Mavrovića i Marina Smoje nastupili Ivo Krilanović, Matija Uremović, Leo Klindić, Ante Crnjac, Marinko Šamija, Marin Šinjori, Matej Horvat, Maro Đuraš, Luka Perić, Kristijan Postružin, Nikola Grgić, Željko Konrad, Luka Suton, Jure Trivković i Ante Ćorluka.

Još vijesti