Reprezentacija > Futsal

Dva gola Horvata, jedan Šamije

Sjajna Hrvatska U-21
pobijedila Italiju i
osvojila turnir

17.01.2015.
Sjajna Hrvatska U-21 pobijedila Italiju i osvojila turnir
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U svom drugom nastupu na prijateljskom turniru u Belgiji, Hrvatska U-21 odigrala je izvrsnu utakmicu protiv vršnjaka iz Italije i pobijedila 3:0.

Nakon remija s domaćinom Belgijom, mlada hrvatska reprezentacija u futsalu svladala je Talijane 3:0, golovima Horvata u sedmoj te Šamije i još jednom Horvata u 14. minuti.

Upravo je Horvat bio najbolji igrač susreta u kojemu je Hrvatska bila taktički odlično pripremljena te je u potpunosti nadigrala protivnika, propustivši još nekoliko stopostotnih prigoda za pogodak.

Imala je Hrvatska i igrača više zbog isključenja talijanskog vratara u 38. minuti, a nekoliko pokušaja uglavnom bezidejnih Talijana vratar Krilanović odlično je obranio.

Večer za pamćenje uljepšalo je i sjajno navijanje stotinjak Hrvata iz Belgije i Njemačke, a Hrvatska je nakon pobjede Italije nad Belgijom 5:2 u subotu navečer potvrdila osvajanje prvog mjesta na turniru.

Hrvatske su boje u Belgiji branili Ivo Krilanović, Matija Uremović, Leo Klindić, Ante Crnjac, Marinko Šamija, Marin Šinjori, Matej Horvat, Maro Đuraš, Luka Perić, Kristijan Postružin, Nikola Grgić, Željko Konrad, Luka Suton, Jure Trivković i Ante Ćorluka, pod vodstvom trenera Marinka Mavrovića i Darija Smoje.

Još vijesti