Reprezentacija > Futsal > Muška

Pripreme za kvalifikacije za EP

Hrvatska u Novigradu
protiv Vijetnama i
Francuske

04.02.2015.
Hrvatska u Novigradu protiv Vijetnama i Francuske
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatska reprezentacija u futsalu boravit će od 8. do 14. veljače u Novigradu, gdje je očekuju tri prijateljske utakmice.

U sklopu priprema za kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016. godine, Hrvatska će u ponedjeljak, 9. veljače, u Novigradu odmjeriti snage s reprezentacijom Vijetnama, s početkom u 19 sati.

Dva dana kasnije na rasporedu je ogled Hrvatske i Francuske, također u ŠD Novigrad, s početkom u 19:30, a ranije će biti odigran i susret Vijetnama i Slovenije.

U četvrtak, 12. veljače, s početkom u 19 sati, Hrvatska će ponovno igrati protiv Vijetnama.

Kvalifikacijski turnir za odlazak na EP u Srbiji igra se u Dubrovniku od 18. do 21. ožujka, a Hrvatskoj će protivnici biti Slovačka, Turska i Armenija.

Izbornik Mato Stanković za ovu je akciju pozvao sljedeće igrače: Saša Babić (Novo vrijeme), Duje Bajrušović (Novo vrijeme), Renato Koturović (Novo vrijeme), Franco Jelovčić (Split Tommy), Josip Suton (Split Tommy), Jakov Grcić (Split Tommy), Ivo Jukić (Split Tommy), Andrej Pandurević (Osijek), Marin Stojkić (Murter), Matej Horvat (Alumnus), Dario Marinović (Al Yarmouk), Matija Capar (Futsal Dinamo), Franko Bilić (Uspinjača), Maro Đuraš (Square), Vedran Matošević (Pesarofano), Frane Despotović (Balsan), Dario Šestić (Novi Marof), Kristijan Grbeša (Nacional), Bojan Kubović (Nacional)

Uz izbornika Stankovića, u stručnom su stožeru vođa puta Boris Durlen, treneri Marinko Mavrović i Marin Smoje, liječnik Davor Ostrunić, fizioterapeut Hrvoje Prkić, tajnik Siniša Bačić i ekonom Dario Žgrablić.

Još vijesti