Reprezentacija > Muška > A

Minimalno slavlje Panathinaikosa

Gol Petrića,
asistencija Vrsaljka,
debi Perice

08.02.2015.
Gol Petrića, asistencija Vrsaljka, debi Perice
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko svojom je asistencijom osigurao bod Sassuolu, dok je Stipe Perica ubilježio prvi nastup za momčad Udinesea. Mladen Petrić zatresao je mrežu za pobjedu Panathinaikosa.

U 22. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Sassuolo je gostovao kod Sampdorije, a već u drugoj minuti ubačaj Šime Vrsaljka s desne strane glavom je u mrežu pospremio Acerbi za vodstvo gostiju.

Samo nekoliko minuta kasnije, izjednačio je Eder, a već u 14. minuti Vrsaljko je morao napustiti teren zbog ozljede. Završilo je 1:1, a na klupi Sampdorije ostao je Karlo Lulić.

Napoli je ugostio Udinese i pobijedio 3:1, a u 78. minuti u igru je ušao Stipe Perica, mladi hrvatski reprezentativac koji je u siječnju stigao u Udine iz nizozemske NAC Brede, na posudbi iz engleskog Chelseaja.

Ivan Strinić ovoga je puta ostao među pričuvama Napolija, dok u igru nije ulazio ni Udineseov Igor Bubnjić.

U grčkom prvenstvu, Panathinaikos je pobijedio Panetolikos 1:0, a jedini je strijelac bio Mladen Petrić u 67. minuti utakmice. Petrić, Danijel Pranjić i Gordon Schildenfeld odigrali su cijeli susret za Panathinaikos, koji na drugom mjestu ima šest bodova zaostatka za vodećim Olympiakosom.

Još vijesti