Reprezentacija > Muška > A

Strijelac i Jelavić

Kramarić za
premijerni gol
zatresao mrežu
Arsenala

10.02.2015.
Kramarić za premijerni gol zatresao mrežu Arsenala
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Reprezentativni napadač Andrej Kramarić, koji od siječnja brani boje Leicester Cityja, ubilježio je svoj prvi gol u Premiershipu.

U 25. kolu engleskog prvenstva, Leicester City gostovao je u Londonu kod Arsenala, a Koscielny i Walcott donijeli su u prvom poluvremenu Topnicima prednost 2:0.

U 61. minuti, prednost domaćina smanjio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić, kojemu je to bio prvi pogodak za novi klub. Bivši napadač Rijeke jednu je odbijenu loptu s desetak metara pospremio u bliži kut Arsenalovog gola.

Kramarić, koji je odigrao cijelu utakmicu, imao je još prigoda za pogodak, no ostalo je 2:1, što je Leicester Cityju bio četvrti uzastopni poraz, zbog čega je i dalje posljednji na tablici.

Hull City je na svom terenu pobijedio Aston Villu 2:0, a prvi je pogodak postigao Nikica Jelavić u 22. minuti. Slavlje Tigrova zapečatio je N'Doye u 74. minuti, a Jelavića je nekoliko minuta ranije zamijenio Ramirez.

Liverpool je na Anfieldu nadjačao Tottenham 3:2, pri čemu je Dejan Lovren u igru ušao s klupe za pričuve sredinom drugog poluvremena.

U gostujućoj pobjedi Queens Park Rangersa kod Sunderlanda (2:0) Niko Kranjčar odradio je svih 90 minuta.

Još vijesti