Reprezentacija > Muška > A

Lakićev prvijenac za Paderborn

Gol Kramarića u FA
kupu, Pranjić
strijelac za
Panathinaikos

15.02.2015.
Gol Kramarića u FA kupu, Pranjić strijelac za Panathinaikos
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Andrej Kramarić bio je jedini strijelac svoje momčadi u dvoboju FA kupa, Danijel Pranjić pomogao je u preokretu Panathinaikosa, a Srđan Lakić postigao je prvi pogodak u novom dresu.

Leicester City eliminiran je osmini finala FA kupa, na gostovanju kod Aston Ville (1:2). Domaćin je osigurao prolaz pogocima Bacune u 68. minuti i Sinclaira u 89. minuti, a počasni pogodak za goste postigao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Mrežu je zatresao glavom, u prvoj minuti sudačke nadoknade, a to mu je bio drugi pogodak za Leicester City, nakon ligaškog prvijenca protiv Arsenala. Kramarić je odigrao cijelu utakmicu.

U 24. kolu grčkog prvenstva, Panathinaikos je poveo protiv domaćina OFI Krete već u drugoj minuti preko Karelisa, no na odmor je otišao u rezultatskom zaostatku (1:2).

Igrala se 49. minuta kada je Danijel Pranjić udarcem iz daljine poravnao rezultat na 2:2, da bi Karelis u 75. minuti donio pobjedu Atenjanima (3:2). Pranjić i Gordon Schildenfeld odigrali su svih 90 minuta, a Mladen Petrić je izašao sredinom drugog poluvremena.

Okršaj Hannovera i Paderborna u 21. kolu Bundeslige pripao je gostima, premda je domaćin poveo Marcela. U 69. minuti u igru je ušao hrvatski napadač Srđan Lakić i samo tri minute poslije glavom postigao svoj prvi pogodak za Paderborn, za izjednačenje na 1:1. Za konačnih 2:1 pogodio je Meha.

Još vijesti