Reprezentacija > Muška > U-17

Sporazumni raskid

Pavlović odlazi s
kormila U-17
reprezentacije

20.02.2015.
Pavlović odlazi s kormila U-17 reprezentacije
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Luka Pavlović napušta klupu hrvatske U-17 reprezentacije nakon dogovora s rukovodstvom Hrvatskog nogometnog saveza.


Pavlović će potpisati sporazumni raskid ugovora s HNS-om i tako završiti svoj izbornički mandat koji je započeo 25. listopada 2013. godine.


U proteklom razdoblju, Pavlović se uspješno plasirao u Elitno kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo, no cjelokupni napredak momčadi, prema planu koji je pred Pavlovića postavilo stručno vodstvo Saveza, nije bio zadovoljen.

"Zahvaljujemo se Luki na odrađenom poslu u proteklom razdoblju. Pokazao je iznimne ljudske osobine zbog kojih je zaslužio izborničko mjesto, no procijenili smo kako ovoj generaciji treba još kvalitetniji iskorak i pristup kako bismo maksimalno iskoristili potencijal momčadi. U kratkom roku ćemo napraviti analizu i predložiti rukovodstvu Saveza najbolje moguće rješenje za izborničku poziciju", izjavio je tehnički direktor HNS-a dr. Romeo Jozak.

Hrvatsku U-17 reprezentaciju u ožujku očekuje Elitno kolo u Azerbajdžanu gdje će osim s domaćinima odmjeriti snage sa Srbijom i Portugalom. Uz prvoplasirane ekipe iz osam skupina Elitnog kola, i sedam drugoplasiranih plasirat će se na Europsko prvenstvo.

Još vijesti