Reprezentacija > Muška > A

Pogodak Jelavića za Hull

Sjajna partija
Mandžukića: Gol i
dvije asistencije

21.02.2015.
Sjajna partija Mandžukića: Gol i dvije asistencije
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Španjolski prvak Atletico Madrid pobijedio je Almeriju pogocima u prvih pola sata, a u sva tri svoj je doprinos dao raspoloženi Mario Mandžukić.

Momčad Diega Simeonea vratila se pobjedama nakon prošlotjednog poraza u Vigu. Na Vicente Calderonu pala je Almeria (3:0).

Atletico je poveo u 13. minuti, kada je Mandžukić mirno realizirao kazneni udarac, poslavši vratara u jednu, a loptu u drug stranu.

Samo sedam minuta poslije, hrvatski je napadač dobro proigrao Griezmanna, koji izbija sam pred gostujućeg čuvara mreže i pogađa za udvostručenje vodstva.

U 29. minuti već je bilo 3:0, a Mandžukić ovoga puta glavom pronalazi dvostrukog strijelca Griezmanna.

Mandžukića je u 59. minuti zamijenio Torres, a rezultat se više nije mijenjao. Na tablici je Atletico Madrid treći, s tri boda zaostatka za drugoplasiranom Barcelonom i četiri za vodećim Real Madridom, koji ima utakmicu manje.

U 26. kolu engleskog nogometnog prvenstva, Nikica Jelavić postigao je vodeći pogodak za Hull City u dvoboju protiv Queens Park Rangersa. Njegovi su Tigrovi naposljetku slavili 2:1, a Jelavić je odigrao cijelu utakmicu te postao najbolji strijelac svog kluba u povijesti nastupa u Premiershipu, s ukupno 12 golova. S druge strane, Niko Kranjčar igrao je do 78. minute.

Još vijesti