Reprezentacija > Muška > A

Napadač Dnipra među vodećim strijelcima

Kalinić donio
pobjedu Dnipru, Balić
Hajduku

08.03.2015.
Kalinić donio pobjedu Dnipru, Balić Hajduku
foto: Ante Gašpar
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski napadač Nikola Kalinić osigurao je u nedjelju pobjedu svom Dnipru, a mladi reprezentativac Andrija Balić Hajduku.

Hrvatska - Norveška
Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016.
28. ožujka 2015., 18:00
Zagreb, stadion Maksimir

Prodaja ulaznica
Putem interneta: do 25. ožujka - ULAZNICE
Na blagajnama stadiona: od 23. ožujka

Dnipro iz Dnipropetrovska gostovao je u sklopu ukrajinskog prvenstva kod Karpatyja iz Lviva Igora Jovičevića, a trenutak odluke zbio se već u četvrtoj minuti utakmice.

Tada je Gama odlično prošao po lijevoj strani i nabacio za Nikolu Kalinića, koji je najviši u skoku i glavom šalje loptu iza vratarevih leđa za, pokazat će se, pobjedu gostujućeg sastava.

Kalinić je igrao do 62. minute, kada ga je zamijenio Zozulja. S devet ovosezonskih ligaških pogodaka, Kalinić dijeli vodeće mjesto na ljestvici strijelaca s Bicfalvijem i Jarmolenkom.

U 24. kolu MAXtv Prve lige, Hajduk je gostovao kod Osijeka, a jedini je strijelac bio 17-godišnji Andrija Balić, član mlađih kategorija hrvatske reprezentacije, koji je u rujnu i listopadu prošle godine ubilježio pet nastupa za selekciju U-19.

Balić je pobjedu Hajduku donio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, nakon što je u protunapadu Splićana Vlašić pogodio vratnicu, a Balić odbijenu loptu pospremio u mrežu.

Još vijesti