Reprezentacija > Futsal > Muška

Opreza nikad dosta, ali...

Marinović: "Svi
zajedno imamo samo
jedan cilj, plasman
na EP"

17.03.2015.
Marinović: "Svi zajedno imamo samo jedan cilj, plasman na EP"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Dario Marinović i Ivo Jukić, hrvatski reprezentativci u futsalu, uvjereni su kako u Dubrovniku mogu osigurati plasman na Europsko prvenstvo.

Hrvatska će kvalifikacijski turnir otvoriti u srijedu protiv Turske, u četvrtak će odmjeriti snage s Armenijom, da bi u subotu u posljednjem nastupu zaigrala protiv glavnog konkurenta, reprezentacije Slovačke.

"Mislim da smo spremni, atmosfera je u momčadi odlična i imamo stvarno vrhunske uvjete. U prve dvije utakmice, protiv Turske i Armenije, sve će ovisiti o našem pristupu. Razlika u kvaliteti vrlo je velika, makar Turci mogu stvoriti probleme", najavio je hrvatski kapetan i vratar, Ivo Jukić.

"Protiv Slovačke je kvaliteta također na našoj strani, ali tu će sve biti otvoreno", dodao je.

Najbolji strijelac reprezentacije, Dario Marinović, zna da se do željenog uspjeha može samo maksimalnim angažmanom i zajedništvom.

"Ne treba isticati pojedince jer svi zajedno imamo samo jedan cilj, plasirati se na Europsko prvenstvo. Mislim da ćemo u tome i uspjeti", rekao je.

"Za uvod, očekujemo pobjedu protiv Turske. Do nje nećemo doći lagano ili opušteno, ali uz podršku navijača i našu kvalitetu, to bi se trebalo dogoditi. Opreza nikad dosta, trebamo svesti pogreške na minimum i rezultat će doći", tvrdi Marinović, koji je pozvao sve navijače i ljubitelje futsala da dođu podržati hrvatsku reprezentaciju.

Još vijesti