Natjecanja > Futsal

Novo Vrijeme u polufinalu

Futsal: Odigrano
četvrtfinale Kupa, u
Makarskoj i okrugli
stol

17.04.2015.
Futsal: Odigrano četvrtfinale Kupa, u Makarskoj i okrugli stol
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U gradskoj dvorani u Makarskoj odigrane su utakmice četvrtfinala Hrvatskog kupa u futsalu, a za subotu je pripremljena i Tribina - Okrugli stol.

U polufinale Hrvatskog kupa plasirali su se Kijevo, Square, Nacional te domaća momčad iz Makarske, Novo Vrijeme.

Najuvjerljiviji je bio Nacional, koji je Petrinjčicu svladao čak 11:0, uz po dva gola Grbeše, Ku. Morine i Kocića. Square je s 5:2 svladao Porto Tolero, a dvostruki je strijelac bio Cvjetković. Po jedan su za pobjednike dodali Bačić, Rezo i Novoselac. Domić i Krilić pogađali su za Porto Tolero.

Mejaši su protiv Kijeva vodili 3:1, no od 31. do 38. minute mrežu Mejaša tresli su Palavra, Goreta i Knežević i tako režirali veliki preokret. Crnjac je bio doveo Kijevo u vodstvo, a potom su tri gola bili postigli Jakovljević, Delić i Vranić.

Novo Vrijeme i Split Tommy polufinalista su iznjedrili tek nakon raspucavanja. Suton i Jelovčić doveli su Split Tommy u vodstvo 2:0, da bi Musinov i Zor donijeli poravnanje Makaranima. Odlučujuće su pogotke tako postigli Jurjević i Babić, a s druge je strane Jelovčić promašio, dok je Grcić pogodio vratnicu.

foto: Arhiva HNS

Komisija za mali nogomet Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, u suradnji s domaćinom MNK Novo Vrijeme, u subotu u Makarskoj organizira tribinu/okrugli stol pod nazivom Futsal danas i njegova budućnost. Početak je u 13 sati u Hotelu Park, a govorit će Ivo Zoković, Zdenko Paltrinieri, Dario Žgrablić, Borislav Vuković, Ivan Novak, Zlatko Nakić i Boris Durlen.

U formi kraćeg izlaganja i diskusije uživo, raspravljat će se o temama budućnosti futsala, aktualnih sustava natjecanja, pravila futsala, ženskog futsala, Prve HMNL, Druge HMNL, Hrvatskog kupa, mladeži u futsalu, turnira, financiranja i medija.

Polufinala Hrvatskog kupa na rasporedu su u subotu, a parovi su Novo Vrijeme - Nacional i Kijevo - Square. Finale se igra u nedjelju.

Hrvatski kup, četvrtfinale:
MNK Kijevo – MNK Mejaši 4:3
MNK Square – MNK Porto Tolero 5:2
MNK Split Tommy – MNK Novo Vrijeme 2:4 (2:2)
MNK Nacional – MNK Petrinjčica 11:0

Još vijesti