Reprezentacija > Muška > A

Mateo Kovačić izborio jedanaesterac

Golovi Perišića,
Pašalića, Ćorića i
Pavičića

29.04.2015.
Golovi Perišića, Pašalića, Ćorića i Pavičića
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Ivan Perišić zatresao je mrežu u polufinalu Njemačkog kupa, Domagoj Pavičić i Ante Ćorić učinili su isto u hrvatskom prvenstvu, Mario Pašalić u Primeri, a Mateo Kovačić izborio je kazneni udarac u dvoboju Serie A.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić pogotkom je pomogao svom Wolfsburgu izboriti finale Njemačkog kupa. Wolfsburg je u srijedu gostovao kod trećeligaša Arminije iz Bielefelda te ubilježio polufinalnu pobjedu 4:0.

Perišić je bio strijelac u 51. minuti, postigavši treći pogodak svoje momčadi. Dvostruki je strijelac bio Arnold, a jedan je pogodak dodao Luiz Gustavo. Hrvatski je ofenzivac bio u udarnoj postavi Wolfsburga, a u 69. minuti zamijenio ga je Schürrle. U finalu će Wolfsburg igrati protiv Borussije iz Dortmunda.

U 33. kolu talijanskog prvenstva Inter je pobijedio kod Udinesea 2:1, a Mateo Kovačić izborio je kazneni udarac za vodstvo Nerazzurra u 48. minuti. Kovačić je igrao cijelu utakmicu, dok je Marcelo Brozović ovoga puta ostao na klupi.

S druge strane, Stipe Perica ušao je u igru za Udinese u 86. minuti, a Igor Bubnjić ostao je među pričuvama.

Domagoj Pavičić i Ante Ćorić upisali su se u listu strijelaca u Dinamovoj pobjedi nad Osijekom (3:0) u 31. kolu MAXtv Prve lige. Pavičić je u 20. minuti pogodio za 1:0, Henriquez je povisio na 2:0, a Ćorić je postavio konačni rezultat u 77. minuti.

Mario Pašalić postigao je svoj drugi pogodak u Primeri. Nakon prvijenca protiv Cordobe sredinom travnja, mladi je reprezentativac matirao i vratara Deportiva iz La Corune. Pašalićev Elche pobijedio je 4:0, a hrvatski je nogometaš precizan bio u 54. minuti za 3:0, glavom pospremivši odbijenu loptu preko crte.

Pašalić je odigrao cijelu utakmicu.

Još vijesti