HNL.hr

Započinje 12. kolo Prve lige

Slaven Belupo
gostuje kod
Lokomotive

02.10.2015.
Slaven Belupo gostuje kod Lokomotive
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Ovoga petka 12. će kolo MAXtv Prve lige otvoriti Lokomotiva i Slaven Belupo susretom u Kranjčevićevoj.

Momčad Lokomotive Farmaceute će dočekati kao sedmoplasirana momčad Prve lige nakon četiri ostvarena slavlja, jednog remija te šest pretrpljenih poraza za ukupno 13 osvojenih bodova.

Trener Lokomotive, koja je u trećem kolu domaćeg prvenstva u Koprivnici odigrala 2:2 sa Slaven Belupom, Sreten Ćuk u novom susretu s Koprivničanima neće moći računati na ozlijeđene Marka Kolara, Petra Mišića, Saida Husejinovića i Luku Begonju.

"Očekuje nas zanimljiv susret jer Slaven Belupo, kao i Lokomotiva, gaji brzu napadačku igru. Što se tiče sastava, Husejinović neće konkurirati za sastav zbog ozljede zarađene u Kup utakmici u Senju, Bartolec se oporavio, a Doležal i Pamić su još uvijek upitni za nastup."

Slaven Belupo u goste Lokosima odlazi kao osma momčad na ljestvici koja je do sada upisala dvije pobjede, šest neriješenih rezultata te tri poraza za 12 bodova.

Trener Slaven Belupa Željko Kopić u susretu neće moći računati na ozlijeđenog Sandija Križmana, a uoči dvoboja otkrio je kako je zadovoljan igrom svoje momčadi na domaćem terenu te kako se ovog petka u Zagrebu nada pozitivnom rezultatu.

"Kao na svakom gostovanju do sada te tako i u gostima protiv Lokomotive tražit ćemo dobitnu kombinaciju što se tiče igre. S istom sam zadovoljan što se tiče tri posljednja domaća susreta, iako smo osvojili samo tri boda. U tim dvobojima nedostajalo nam je malo sportske sreće jer smo po igri zaslužili bodove. Naši suparnici znaju igrati, imaju novog trenera, no mi idemo po pozitivan rezultat i vjerujem da ćemo ga uspjeti ostvariti. Kako bi to učinili moramo biti optimalni, a to uistinu možemo."

Susret 12. kola MAXtv Prve lige između Lokomotive i Slaven Belupa u Kranjčevićevoj počinje u 18 sati.

Izvor: nklokomotiva.hr

Još vijesti