Reprezentacija > Muška > A

Pobjede Juventusa, Reala i Šahtara

Gol Mandžukića,
asistencije Srne i
Modrića

29.11.2015.
Gol Mandžukića, asistencije Srne i Modrića
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Mario Mandžukić postigao je vodeći pogodak, a Darijo Srna i Luka Modrić u nedjelju su ugradili po jednu asistenciju u pobjedničke nastupe svojih klubova.

Mario Mandžukić još se jednom upisao u listu Juventusovih strijelaca. Stara dama pobijedila je na gostovanju kod Palerma 3:0, a hrvatski napadač i njegovi suigrači uspeli su se na peto mjesto Serie A.

Juventus je poveo u 54. minuti, kada je Dybala ubacio, a Mandžukić nadivio svog čuvara i glavom matirao domaćeg vratara. Pobjedu torinskog sastava u samoj su završnici potvrdili Sturaro i Zaza.

Mandžukić je igrao do 66. minute, kada ga je zamijenio Morata, a za Palermo je Mato Jajalo igrao od početka do kraja.

U 16. kolu ukrajinske nogometne lige Šahtar je gostovao kod Hoverle te pobijedio 6:1 i tako ostao bodovno poravnat na vrhu poretka s Vidinim Dynamom iz Kijeva.

Za momčad iz Donecka zabili su dva puta Teixeira te Rakitskij, Taison, Marlos i Ferreyra. U 35. minuti asistenciju je ubilježio hrvatski kapetan Darijo Srna, koji je izveo korner, a Ferreyra glavom pospremio loptu u mrežu.

Srna je odigrao cijelu utakmicu za Šahtar, a Eduardo Alves da Silva u igru je ušao sredinom drugog poluvremena.

Real Madrid slavio je kod Eibara 2:0 u sklopu 13. kola Primere, a strijelci su bili Bale i Ronaldo.

U 43. minuti Luka Modrić je ubacio s lijeve strane u kazneni prostor, a Bale također glavom postigao pogodak. Ronaldo je bio precizan u 82. minuti s 11 metara.

Modrić je odigrao svih 90 minuta, a u početnoj je postavi ponovno bio i Mateo Kovačić, koji je zamijenjen desetak minuta prije kraja.

Još vijesti