HNS

Turnir U-15 momčadi

Poznati polufinalni
parovi Nike Premier
Cupa

09.04.2016.
Poznati polufinalni parovi Nike Premier Cupa
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Ove subote odigrani su susreti po skupinama na 19. završnici Nike Premier Cupa, a koji su iznjedrili polufinalne parove turnira.

Nike Premier Cup ove je godine na terenima NK Špansko okupio šest najbolje plasiranih nogometnih momčadi U-15 kategorije (2001. godište i mlađi) s regionalnih turnira održanih tijekom godine.

Skupinu A uoči početka turnira ove subote činili su Split, Osijek i Rijeka, a skupinu B Slaven Belupo, Halubjan i Dinamo, a po odigranim dvobojima po skupinama polufinale su izborile momčadi Splita, Halubjana, Dinama i Rijeke.

U prvom susretu dana Split je pobijedio Osijek 4:1, Slaven Belupo je potom poražen od Halubjana 1:2, Rijeka i Split su zatim odigrali bez pogodaka i pobjednika, nakon čega je Dinamo minimalno bio bolji od Slaven Belupa. Osijek je u narednom susretu odigrao 2:2 s Rijekom, dok je u posljednjem susretu dana Halubjan izgubio od Dinama 0:2.

Polufinalni susreti na rasporedu su u nedjelju ujutro. Split i Halubjan zaigrat će od 9 sati, dok će Dinamo i Rijeka snage odmjeriti od 10 sati. Finalni dvoboj počinje u 12:30 sati.

Još vijesti