HNS

Uz premijeru filma o Vatrenima '98

HNTV prenosi Svečanu
večer hrvatskog
nogometa u Vukovaru

07.06.2018.
HNTV prenosi Svečanu večer hrvatskog nogometa u Vukovaru
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U četvrtak se u Vukovaru održava premijerna Svečana večer hrvatskog nogometa, na kojoj će biti dodijeljene nagrade dobitnicima Trofeja HNS-a. 

Hrvatski dom u Vukovaru ugostit će prvu Svečanu večer hrvatskog nogometa, uoči koje će na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (19:00) premijerno biti prikazan dokumentarni film Generacija '98, o nastupu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj i osvajanju povijesne bronce.

Trofej Hrvatskog nogometnog saveza dodjeljivat će se u devet kategorija. Proces nominacija odvijao se kroz komisije HNS-a, dok je glasovanje bilo prepušteno struci: trenerima, nogometašima te izbornicima hrvatskih reprezentacija. Glasovanje za Trofej HNS-a započelo je 28. svibnja te je trajalo do 31. svibnja. 

"Želimo da to postane tradicija, da nogometna obitelj boravi diljem Hrvatske, u različitim sredinama. To je hrvatskom nogometu trebalo, HNS treba svake godine dodjeljivati priznanja u odabranim kategorijama", rekao je prilikom predstavljanja HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić.

Prijenos Svečane večeri hrvatskog nogometa može se pratiti na Hrvatskoj nogometnoj televiziji te pripadajućem live streamingu.

Još vijesti