Reprezentacija > Muška > A

Slavlja Barcelone, AEK-a i Napolija

Rakitić, Livaja i
Rog potvrdili pobjede
svojih momčadi

21.10.2018.
Rakitić, Livaja i Rog potvrdili pobjede svojih momčadi
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Tri su hrvatska reprezentativca u subotnjim nastupima postigla završne pogotke u ligaškim uspjesima svojih klubova.

Dokapetan Vatrenih Ivan Rakitić postigao je posljednji pogodak Barcelone u domaćoj pobjedi nad Sevillom, svojim nekadašnjim klubom u kojemu je nosio i kapetansku vrpcu.

Katalonci su pobijedili 4:2, a Rakitić je bio precizan u 88. minuti, vrlo lijepim volejem s ruba kaznenog prostora u suprotni donji kut. Preostale su pogotke za Barcelonu postigli Coutinho, Messi i Suarez, dok su za goste pogađali Sarabia i Muriel. Rakitić je odigrao cijelu utakmicu.

AEK iz Atene pobijedio na gostovanju kod Apollona, a nakon vodstva kojega je osigurao Mantalos u prvom dijelu, Marko Livaja postavio je konačnih 2:0 u 85. minuti utakmice. Livaja je također igrao od početka do kraja utakmice, a Andrej Lukić ostao je među pričuvama domaćeg sastava.

U talijanskom nogometnom prvenstvu, Napoli je gostovao kod Udinesea i osvojio sva tri boda rezultatom 3:0, pri čemu su prva dva pogotka za Napoli postigli Ruiz i Mertens.

U 85. minuti u igru je umjesto Zielinskog ušao Rog, a hrvatski veznjak već je u idućem napadu okončao akciju za treći pogodak svoje momčadi. Andrija Balić utakmicu je pratio s klupe Udinesea. 

Još vijesti