Reprezentacija > Muška > A

Sluga zaustavio Wernera s 11m

Budimir poveo
Osasunu do pobjede,
Kramarić realizirao
dva kaznena udarca

24.01.2021.
Budimir poveo Osasunu do pobjede, Kramarić realizirao dva kaznena udarca
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski napadači Andrej Kramarić i Ante Budimir u nedjelju su dodali po dva nova pogotka na svoj ligaški konto, dok se Simon Sluga istaknuo obranom kaznenog udarca na Stamford Bridgeu.

Hoffenheim je na svom terenu nadjačao Köln 3:0, a Andrej Kramarić upisao se u listu strijelaca nakon samo sedam minuta igre, realiziravši rani kazneni udarac za svoju momčad.

Baumgartner je u 28. minuti udvostručio prednost domaćina, da bi konačni rezultat postavio upravo Kramarić, koji je još jednom precizan s bijele točke.

Kramarić je iz igre izašao u 82. minuti, a Hoffenheimu je to bila druga uzastopna pobjeda te su bodovno poravnati sa Stuttgartom i Augsburgom. Napadač Vatrenih trenutačno dijeli četvrto mjesto bundesligaških strijelaca s Weghorstom iz Wolfsburga (12), iza Lewandowskog (23), Silve (14) i Haalanda (14).

foto: Drago Sopta/HNS

Ante Budimir postigao je prva dva pogotka Osasune u utakmici 20. kola Primere protiv Granade: svoju je momčad obradovao u 27. i 39. minuti, za prednost 2:0 na poluvremenu - kada je hrvatski napadač preventivno izašao iz igre zbog istegnuća lista. 

U nastavku je zaostatak gostiju smanjio Suarez Charris, dok je Moncayola u završnici potvrdio slavlje Osasune (3:1), koja je tom pobjedom izašla iz zone ispadanja.

U FA Cupu, Chelsea je izborio plasman u osminu finala domaćom pobjedom nad Luton Townom (3:1), uz hat-trick Abrahama. Mateo Kovačić igrao je od 84. minute, a samo dvije minute poslije Simon Sluga obranio je kazneni udarac Werneru.

foto: Drago Sopta/HNS

Još vijesti