Reprezentacija > Muška > A

Igrači ponovno pokazali karakter

Dalić: "Cijeli
dojam, cijela priča
je jako dobra"

27.03.2024.
Dalić: "Cijeli dojam, cijela priča je jako dobra"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je pobjedu nad Egiptom u Kairu i osvajanje međunarodnog ACUD Cupa.

Hrvatska reprezentacija pobijedila je domaćina Egipat 4:2 u lijepoj atmosferi na novom stadionu u Kairu te je izbornik Zlatko Dalić imao mnogo razloga za zadovoljstvo.

"Bilo je prelijepo, osvojili smo turnir, imali smo čast igrati na novom stadionu, igrali smo dobro pred 80.000 navijača, koji su podržavali i nas i Luku Modrića. Cijeli dojam, cijela priča je jako dobra. Bili smo fokusirani na Abu Dhabi, no došli smo naposljetku ovamo, a igrači nisu rekli niti riječ. Svi su išli, pokazali su karakter i ljudskost i hvala im na tome. Zato i jesu drugi i treći na svijetu, to je odlika ove ekipe", rekao je.

"Vratili smo se nakon 0:1, imali su oni još neke šanse iz naših grešaka, no bili smo raznovrsni i opasni po svim dijelovima terena. Bilo je puno bolje nego protiv Tunisa i drago mi je da su svi igrali i da su svi zadovoljni i sretni. Neka budu sljedeća dva mjeseca fokusirani na klubove, traže se rezultati, samo da ostanu zdravi. Tada ćemo odraditi pravu pripremu i izabrati najbolje za Njemačku", zaključio je izbornik.

Još vijesti