HNL.hr

Istra i Slaven bez
pobjednika

30.04.2015.
Istra i Slaven bez pobjednika
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Utakmicom Istra 1961-Slaven Belupo kompletirano je 31. kolo MAXtv Prve lige: susret u Puli završio je neodlučenim rezultatom 2:2.

Četiri utakmice 31. kola MAXtv Prve lige završile su pobjedom domaćina dok ogled Istre i Slavena nije dao pobjednika. Gosti su u vodstvo došli već u 11. minuti kojeg je izborio Delić, a u pogodak pretvorio Muzafer Ejupi. Domaćini su iz identične situacije imali priliku uzvratiti petnaestak minuta kasnije kada je Špehar zaradio kazneni udarac: Dejan Radonjić je prevario vratara Picaka, ali je poslao loptu pokraj vratnice. Ipak, vrlo brzo iskupio se za taj promašaj i udarcem s oko 18 metara iskosa pogodio mrežu za 1:1. Bio je to period u su domaćini preuzeli kontrolu igre, ali je jedna izgubljena lopta na sredini za njih bila kobna: dugom loptom pronađen je dobro postavljeni Ejupi koji bez poteškoća bježi nepostavljenoj domaćoj obrani i preciznim udarcem pogađa za novo vodstvo gostiju.

Kada se već činilo da će Farmaceuti odnijeti sva tri boda iz Pule, u 87. minuti ponovo se ukazao Dejan Radonjić koji je uspio još jednom pogoditi i izjednačiti rezultat na 2:2 za važan bod njegovoj momčadi.

Još vijesti