HNL.hr

Krovinović također napustio Zagreb

Šovšić i Livaković
stigli u redove
Dinama

30.08.2015.
Šovšić i Livaković stigli u redove Dinama
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Hrvatski prvak ovoga je vikenda popunio svoje redove s dva nova pojačanja, dok je momčad Zagreba ostala bez dvojice igrača.

Pred gotovo sam kraj prijelaznog roka Dinamo je u svoje redove doveo dvojicu novih nogometaša, veznjaka Damira Šovšića te vratara Dominika Livakovića.

Damir Šovšić Modrima se pridružio nakon igranja za Lokomotivu, a ranije i za Zagreb, kao i za mlađe generacije Zagreba, ali i Sarajeva.

"Jako sam sretan što sam došao u Dinamo i to mi je golemi poticaj za nastavak rada. Radom i kvalitetnim igrama sam došao tu gdje sam danas, a znam da ću sada morati raditi još više kako bih se nametnuo u Dinamu. U Maksimiru su sve odlični igrači pa tako i u veznom redu, ali vjerujem u sebe i smatram da se mogu nametnuti i izboriti za minutažu", kazao je po dolasku u Dinamo 25-godišnji Šovšić.

Redove Zagreba onima Dinama zamijenio je, pak, vratar Dominik Livaković koji je ranije igrao za mlađe selekcije Zadra, ali i Zagreba, a nakon što je stigao u Dinamo ovaj 20-godišnjak nije krio zadovoljstvo.

"Ponosan sam i sretan što sam došao u Dinamo. Svi znamo o kakvom se klubu radi, što Dinamo znači u Hrvatskoj, ali i općenito Europi te sam jako sretan što ću biti dio tako velikog kluba."

Zagreb je ove nedjelje napustio i 20-godišnji Filip Krovinović koji je potpisao četverogodišnji ugovor s portugalskim prvoligašem Rio Aveom.

Izvor: gnkdinamo.hr

Još vijesti