HNL.hr

Završen izbor najboljeg igrača kola

Bencun je najbolji
igrač 18. kola MAXtv
Prve lige

01.12.2015.
Bencun je najbolji igrač 18. kola MAXtv Prve lige
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U nedjelju je zaključeno 18. kolo MAXtv Prve lige, a u istom se istaknulo troje igrača koji konkuriraju za najboljeg igrača kola.

Tko je najbolji igrač 18. kola MAXtv Prve lige?
Marko Rog
14%
Marin Tomasov
24%
Marko Bencun
62%
Ukupno glasova: 322

Dvama susretima u petak otvoreno je novo, 18. kolo hrvatskog nogometnog prvenstva. U prvom susretu dana Inter je u Zaprešiću odigrao 0:0 s Osijekom da bi Split potom na svom travnjaku s 2:0 svladao Slaven Belupo. Dan kasnije Hajduk je u Kranjčevićevoj s istim rezultatom bio bolji od Zagreba da bi potom Rijeka minimalno pobijedila Istru 1961. Kolo je u nedjelju završeno pobjedom Dinama nad Lokomotivom 3:1.

U 18. kolu troje igrača ponovno konkurira za najboljeg igrača kola.

U pobjedi Dinama nad Lokomotivom istaknuo se Marko Rog koji se u strijelce upisao već u petoj minuti susreta čime je njegova momčad povela u utakmici. Svoj drugi gol Rog je zabio u 72. minuti kada bježi suparničkoj obrani, zaobilazi vratara Lokomotive te postavlja domaćih 2:1.

Regionalni dvoboj Rijeke i Istre 1961 završio je minimalnim slavljem domaćina na Rujevici, a u istom se istaknuo Marin Tomasov koji je tijekom cijelog susreta dobro proigravao svoje suigrače, a u 18. minuti s ruba šesnaesterca zatresao je i suparničku mrežu po dodavanju Ivana Močinića. Iako je potom imao još nekoliko prilika, više se nije upisao u strijelce, a na kraju je u 76. minuti zbog ozljede napustio teren.

Hajduk je u Kranjčevićevoj u sklopu 18. kola domaćeg prvenstva slavio 2:0 and Zagrebom, a u redovima Bilih istaknuo se Marko Bencun. U 17. minuti gosti dolaze do vodstva pogotkom Frana Tudora po asistenciji Bencuna. Nastavak je donio pokušaj samog Bencuna, no obrana Zagreba sigurno je otklonila opasnost. U 89. minuti Bencun trese mrežu Zagreba po povratnoj lopti Josipa Juranovića te tako postavlja konačnih 2:0.

Još vijesti