HNL.hr

Podjela bodova u Kranjčevićevoj

Inter svladao Slaven
Belupo, remi Zagreba
i Istre 1961

26.02.2016.
Inter svladao Slaven Belupo, remi Zagreba i Istre 1961
foto: Gordan Laušić
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U petak su 24. kolo MAXtv Prve lige otvorili Inter i Slaven Belupo, a u Zaprešiću je u prvom susretu dana slavio domaćin s 2:1, dok su u Kranjčevićevoj potom Zagreb i Istra 1961 odigrali 1:1.

Inter-Zaprešić - Slaven Belupo 2:1 (1:0)

Div iz predgrađa je 24. kolo na svom travnjaku dočekao kao šestoplasirana momčad domaćeg prvenstva koja je upisala pet pobjeda, 11 remija i sedam poraza, dok su Farmaceuti u Zaprešić stigli s pozicije niže na ljestvici uz jednak broj slavlja te po devet neriješenih rezultata i poraza.

U 19. minuti susreta domaćina u vodstvo dovodi Jakov Puljić. Nastavak susreta, točnije, 51. minuta donosi domaćih 2:0 koje postavlja Ivan Blažević. Početkom drugoga poluvremena travnjak je primoran napustiti golman Slaven Belupa Goran Blažević koji je slomio lijevu ruku. U 87. minuti s 11 metara na 1:2 smanjio je Muzafer Ejupi koji je tako postavio konačan rezultat susreta.

Zagreb - Istra 1961 1:1 (1:0)

Pjesnici su u novo kolo MAXtv Prve lige zakoračili s posljednjeg mjesta na tablici uz tek jednu pobjedu, šest remija i 16 poraza, dok su Zeleno-žuti u Kranjčevićevu stigli kao osmi uz četiri slavlja, osam neriješenih rezultata te 11 pretrpljenih poraza.

Marko Tešija u Kranjčevićevoj u desetoj minuti dovodi domaćina u vodstvo 1:0. Gosti u 63. minuti uspijevaju poravnati rezultat na 1:1 preko Ignacia Varele te tako osigurati podjelu bodova.

U subotu 24. kolo donosi susret Osijeka i Lokomotive nakon čega će u Jadranskom derbiju zaigrati Rijeka i Hajduk, dok će kolo u nedjelju zaključiti Dinamo i Split.

Još vijesti