HNL.hr

Završen izbor najboljeg igrača kola

Grezda je najbolji
igrač 24. kola MAXtv
Prve lige

29.02.2016.
Grezda je najbolji igrač 24. kola MAXtv Prve lige
foto: Gordan Laušić
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U nedjelju je završeno 24. kolo MAXtv Prve lige u kojem se istaknulo troje igrača koji konkuriraju za najboljeg igrača kola.

Tko je najbolji igrač 24. kola MAXtv Prve lige?
Miral Samardžić
29%
Marko Pjaca
25%
Eros Grezda
47%
Ukupno glasova: 318

Petak je proteklog tjedna donio dva susreta, slavlje Intera 2:1 nad Slaven Belupom u Zaprešiću te remi 1:1 Zagreba i Istre 1961 u Kranjčevićevoj. U subotu je Lokomotiva otvorila dan pobjedom 3:1 nad Osijekom da bi potom u Jadranskom derbiju Rijeka minimalno svladala Hajduk, a u nedjelju je Dinamo, također minimalnim slavljem, bio bolji od Splita.

Troje igrača stoga u 24. kolu ponovno konkurira za najboljeg igrača kola.

Miral Samardžić istaknuo se u Jadranskom derbiju Rijeke i Hajduka u kojem je u 49. minuti jedinim pogotkom u susretu donio pobjedu Riječanima na Rujevici.

U posljednjem susretu 24. kola domaćeg prvenstva Dinamo je minimalno slavio nad Splitom, a jedini strijelac bio je Marko Pjaca u 63. minuti utakmice koji je s ruba kaznenog prostora loptu poslao u gornji suprotni kut.

Momčad Lokomotive u subotnjem slavlju na Gradskom vrtu predvodio je Eros Grezda s dva gola. Već u šestoj minuti Grezda je po proigravanju Ivana Fiolića siguran za uvodno vodstvo Lokosa da bi u 90. minuti Grezda postavio i konačnih 3:1.

Još vijesti