HNL.hr

Završen izbor najboljeg igrača kola

Nestorovski je
najbolji igrač 35.
kola MAXtv Prve lige

11.05.2016.
Nestorovski je najbolji igrač 35. kola MAXtv Prve lige
foto: Gordan Laušić
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U nedjelju je završeno 35. kolo MAXtv Prve lige, a u istom su se istaknula trojica igrača koji konkuriraju za najboljeg igrača kola.

Tko je najbolji igrač 35. kola MAXtv Prve lige?
Ilija Nestorovski
55%
Marko Pjaca
36%
Andrej Lukić
9%
Ukupno glasova: 53

U petak je, u uvertiri finala Hrvatskog nogometnog kupa, Dinamo slavio nad Slaven Belupom 3:0 da bi u subotu Lokomotiva s 2:0 svladala Zagreb u gradskom dvoboju, a Osijek je potom odigrao 1:1 s Rijekom na Gradskom vrtu. U nedjelju su Istra 1961 i Split odigrali 0:0 na Drosini, a kolo je zaključio Inter-Zaprešić pobjedom 2:0 nad Hajdukom na Poljudu.

Trojica igrača u 35. kolu tako konkuriraju za najboljeg igrača kola.

Ilija Nestorovski predvodio je momčad Intera do pobjede na Poljudu. Nestorovski je domaću mrežu zatresao prvo u 31. minuti kada je siguran s 11 metara da bi u 88. minuti postavio i konačnih 2:0.

Marko Pjaca ponovno je bio strijelac u redovima hrvatskog prvaka. U pobjedi Dinama nad Slaven Belupom 3:0, Pjaca je u 35. minuti zabio prvi gol u susretu.

Hrvatski viceprvak na Gradskom je vrtu vodio s minimalnih 1:0, a koje je postavio Mario Gavranović, sve do 90. minute. Tada se u redovima domaćina iskazao Andrej Lukić, koji je u susret ušao u 65. minuti, i koji je pogotkom glavom za 1:1 osigurao podjelu bodova u Osijeku.

Još vijesti