HNL.hr

Odluke Disciplinskog suca od 03. svibnja

Pešiću četiri,
Bosecu i Terzievu po
jedna utakmica kazne

03.05.2017.
Pešiću četiri, Bosecu i Terzievu po jedna utakmica kazne
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić s utakmica 31. kola MAXtv Prve lige dobio je prijave sudaca protiv tri isključena igrača te prijavama delegata zbog upotrebe pirotehničkih naprava na dvije utakmice.

Ivan Pešić (Split) zbog isključenja na utakmici Split-Slaven Belupo (psovanje suca) kažnjen je zabranom igranja na četiri utakmice te novčanom kaznom od 6.000 kuna.

Antonio Bosec (Inter-Z.) koji je isključen na utakmici  Inter Z.-Cibalia (sprečavanje protivnika u izglednoj prilici za postizanje pogotka) kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 4.000 kuna dok Georgi Ilkov Terziev (Hajduk) zbog isključenja na utakmici Istra 1961-Hajduk (gruba igra) osim kazne od jedne utakmice zabrane igranja mora platiti iznos od 5.000 kuna.

Zbog paljenja i ubacivanja u teren za igru pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine Torcida na utakmici Istra 1961-Hajduk pri čemu je utakmica u završnici bila u kratkom prekidu, NK Istra 1961 kao organizator utakmice mora platiti kaznu od 12.000 kuna.

GNK Dinamo mora platiti kaznu od 7.000 kuna zbog paljenja nekoliko pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine BBB u drugom poluvremenu utakmice Dinamo-Cibalia.

 

Pionir NK HAŠK Andija Galić kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja zbog isključenja na utakmici 27. kola Prve HNL-pioniri Zadar-HAŠK.

Još vijesti