HNL.hr

Šarić dvostruki strijelac

Prvaku bod u
Koprivnici, Interu
pobjeda u Vinkovcima

23.09.2017.
Prvaku bod u Koprivnici, Interu pobjeda u Vinkovcima
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U prvim dvobojima desetog kola Hrvatski Telekom Prve lige, Slaven Belupo i Rijeka odigrali su neriješenih 1:1, a Inter iz Zaprešića nadjačao je u gostima Cibaliju 2:1.

Cibalia - Inter 1:2 (1:1)

Nogometaši Intera prekinuli su niz poraza na gostovanju u Vinkovcima, premda je Cibalia povela pogotkom Štrkalja u 21. minuti, nakon gužve pred Interovim vratima.

Preokret Zaprešićana dvostruki je strijelac Šarić započeo na samom kraju prvog poluvremena, nakon ubačaja s lijeve strane, a dovršio ga je u 56. minuti. Prvo mu je domaći vratar Brkić obranio kazneni udarac, no Šarić je odbijenu loptu pospremio u mrežu za konačnih 2:1.

Cibaliji je to bio treći uzastopni poraz te vinkovački prvoligaš ostaje na devet osvojenih bodova, a Inter se preskočivši Cibaliju domogao šestog mjesta, s 11 bodova na kontu.

Slaven Belupo - Rijeka 1:1 (0:0)

Momčad aktualnog prvaka Rijeke gostovala je u Koprivnici i stigla je do prednosti nakon sat vremena igre, kada je bivši napadač Slaven Belupa Heber zaključio akciju gostiju za 1:0.

Za remi se naposljetku pobrinuo Međimorec u 78. minuti, kada je nakon udarca iz kuta najbolje reagirao na drugoj vratnici.

Rijeka tako zaostaje za vodećim Dinamom tri boda uz utakmicu više, a Slaven Belupo s 12 osvojenih bodova drži petu poziciju na ljestvici.

Još vijesti