HNL.hr

Kulenović i Bulat za pobjedu Modrih

Dva puta po 2:0 -
Dinamo slavio kod
Gorice, Lokomotiva
kod Varaždina

13.04.2024.
Dva puta po 2:0 - Dinamo slavio kod Gorice, Lokomotiva kod Varaždina
foto: CROPIX
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nakon dva remija, Lokomotiva se vratila pobjedama na gostovanju kod Varaždina, a odluka je pala na kraju prvog i početku drugog dijela. Dinamo je potom s identičnih 2:0 na gostovanju pobijedio Goricu, pogocima Kulenovića i Bulata.

Varaždin - Lokomotiva 0:2 (0:1)

Lokomotiva je u Varaždinu povela u 43. minuti, kada je precizni prizemni udarac uputio Goričan, a konačnih 2:0 na semaforu je ispisao Šego autogolom u 49. minuti utakmice. Bila je to ujedno prva utakmica ovih suparnika koja nije završila remijem nakon rujna 2022. godine.

U borbi za četvrto mjesto na tablici, Lokomotiva sada ima dva boda više i utakmicu više od Osijeka, koji u nedjelju gostuje kod Hajduka. Varaždinci su ostali na 33 osvojena boda, tri više uz utakmicu manje od Slaven Belupa.

foto: CROPIX

Gorica - Dinamo 0:2 (0:1)

Nogometaši Dinama nastavili su svoj prvenstveni pobjednički niz na gostovanju u Velikoj Gorici, a na prvi se pogodak čekalo samo 13 minuta, kada je Baturina proigrao strijelca Kulenovića.

Potvrda pobjede stigla je u 88. minuti, kada je Bulatov udarac odsjeo u mreži za konačnih 2:0. Dinamo tako nedjeljni derbi Istre 1961 i Rijeke dočekuje s dva boda zaostatka za vodećim sastavom s Rujevice.

Još vijesti